Novinarsko središče > Novice
NazajNatisni
25. KEMA PIKNIK
Objavljeno 29.08.2017

 

Zadnji avgustovski petek se vedno zberemo prijatelji Keme. Tudi tokrat seveda, v velikem številu, največjem doslej :-),  na jubilejnem 25. Keminem pikniku v Športnem centru Predanovci.

Le kje drugje, kot sredi naše prečudovite prekmurske ravnice ste zbrani gostje skupaj z nami poskrbeli za nepozabno, čudovito, fantastično in unikatno doživetje. Kulisa s prekrasnim vročim poletnim vremenom, odličnimi glasbenimi gosti, dobro kapljico in razpoloženjem. Vse to je naredilo naš (vaš) PIKNIK letos unikaten. Glasbeni gostje 25. Keminega piknika so bili MODRIJANI, saj veste, najboljši za NAJBOLJŠE. Naš jubilej so resnično začinili fenomenalni Modrijani, nas s svojim temperamentom, prekrasno domačo vižo in odličnim programom, zabavali pozno v noč, naše goste in nas dvignili na noge, na plesišče, na mize od ranega popoldneva, do pozne noči...

Piknik je bil obogaten z odlično kulinariko, tradicionalno 10 metrsko žar ponudbo, manjkala nista niti bograč in prekmurski langaš ter vedno slastna prekmurska gibanica. 

Poskrbeli smo za degustacijo izbranih vin in penin, tudi tokrat skupaj z Radgonskimi goricami, kjer so se pustili razvajati ljubitelji vin in penečega vina. Cocktail party je poskrbel, da smo se odžejali nekoliko drugače in ob modernih ritmih zaplesali na naši aleji ob igrišču. 

Piknik in zabava je trajala pozno v noč, vse do potrošnje zadnje zaloge energije...

Čudovito, nepozabno, fantastično, unikatno... Hvala vsem. :-)

 

Nekaj ujetih utrinkov s piknika si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 


Priponke:Kema Puconci d.o.o.